Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Triminstruktørkurs i Fysisk Aktivitet Nivå 3 i Skibotn

  • Sted: LHL-klinikkene Skibotn
    9143 Skibotn
  • Fra: mandag 08.04.2019, kl. 13.00
  • Til: onsdag 10.04.2019, kl. 13.00
  • Påmeldingsfrist: fredag 01.03.2019, kl. 12.00

LHL har fire forskjellige nivåer på treningsprogrammene/kursene: Fysisk Aktivitet nivå 1, - 2, - 3 og vanntrim. Det vil gå tre parallelle kurs disse dagene:  "Fysisk Aktivitet Nivå 1", "Fysisk Aktivitet Nivå 3" og "Vanntrim". 

Fysisk Aktivitet Nivå 3

Vinteren 2018/2019 er det ferdigstilt nytt program i LHL Fysisk Aktivitet Nivå 3 med ny musikk. Dette er en kjempeflott anledning til å gi opplæring til nye-  og erfarne instruktører med faglig påfyll og inspirasjon. 

Treningsprogrammet "Fysisk aktivitet nivå 3" er intensivt. Det vil si at en skal bli svett og andpusten under treningen. Fysisk aktivitet nivå 3 krever at du kan stå og løpe/gå en hel time. Det er til tider høyt tempo og kan passe godt til de som har trent noe før. Men det er ikke noe i veien for at du prøver deg selv om du har mindre erfaring med trening

Mål

Målet med opplæringen er at deltakerne etter endt kurs skal kunne starte opp og lede treningsgrupper i regi av LHL i lokallagene.

Triminstruktørkursene er en kombinasjon av teori og praksis, hvor det i tillegg til grundig opplæring i ett av treningsprogrammene vil bli forelest i temaene: "Fysisk aktivitet som likemannsarbeid i LHL", "Fysisk aktivitet og helse" og "Instruktørrollen".

Deltakerne vil på kurset få delta i et engasjerende fellesskap med tid til erfaringsutveksling og sosialt samvær på kveldene.

Praktiske opplysninger 

Kurset holdes på LHL-klinikkene Skibotn og overnatting blir på LHL-klinikkene Skibotn. Alle måltider i forbindelse med kurset er inkludert. LHL dekker kurs- og oppholdsutgifter, samt reiseutgifter som overstiger kr 200. 

Det vil bli satt opp buss til/fra Tromsø flyplass, noe som vil si at fly må ha landet innen den tiden. 

  • 08.April: Bussen går fra Tromsø flyplass  ca klokka 11.30.
  • 10.April: Bussen går fra Skibotn ca klokka 13.00.

Deltagere fra nord blir prioritert.

Svar om bekreftet plass/venteliste sendes etter påmeldingsfristen er utløpt.

Påmelding triminstruktørkurs

Deltaker 1

Deltaker 2

Ved å fylle ut og sende inn skjema gir jeg samtykke til at mine persondata kan sendes via denne sikre (krypterte) løsningen.