Hopp direkte til innhold

Triminstruktørkurs i Vanntrim i Skibotn

  • Sted: LHL-klinikkene Skibotn
    9143 Skibotn
  • Fra: mandag 08.04.2019, kl. 13.00
  • Til: onsdag 10.04.2019, kl. 13.00
  • Påmeldingsfrist: fredag 01.03.2019, kl. 12.00

LHL har fire forskjellige nivåer på treningsprogrammene/kursene: Fysisk Aktivitet nivå 1, - 2, - 3 og vanntrim. Det vil gå tre parallelle kurs disse dagene:  "Fysisk Aktivitet Nivå 1", "Fysisk Aktivitet Nivå 3" og "Vanntrim". 

Vanntrim

Vinteren 2019 er det ferdigstilte nytt LHL Vanntrimprogram med ny musikk. Dette er en kjempeflott anledning til å gi opplæring til nye-  og erfarne instruktører med faglig påfyll og inspirasjon!

Programmet "vanntrim" har moderat intensitet, og vi benytter vannets egenskaper for å få treningseffekt. Motstanden i vannet gir oss mulighet til å trene effektivt selv om øvelsene gjennomføres relativt rolig. Oppdriften i vannet gjør at vi føler oss lettere. Dette gjør at mange opplever at de klarer mer når de er i vannet. Programmet gjennomføres hovedsakelig stående/ gående i vannet og inneholder både kondisjons- og styrkeøvelser som utføres til musikk.

Mål

Målet med opplæringen er at deltakerne etter endt kurs skal kunne starte opp og lede treningsgrupper i regi av LHL i lokallagene.

Triminstruktørkursene er en kombinasjon av teori og praksis, hvor det i tillegg til grundig opplæring i ett av treningsprogrammene vil bli forelest i temaene: "Fysisk aktivitet som likemannsarbeid i LHL", "Fysisk aktivitet og helse" og "Instruktørrollen".

Deltakerne vil på kurset få delta i et engasjerende fellesskap med tid til erfaringsutveksling og sosialt samvær på kveldene.

Praktiske opplysninger 

Kurset holdes på LHL-klinikkene Skibotn og overnatting blir på LHL-klinikkene Skibotn. Alle måltider i forbindelse med kurset er inkludert. LHL dekker kurs- og oppholdsutgifter, samt reiseutgifter som overstiger kr 200. 

Det vil bli satt opp buss til/fra Tromsø flyplass, noe som vil si at fly må ha landet innen den tiden. 

  • 08.April: Bussen går fra Tromsø flyplass  ca klokka 11.30.
  • 10.April: Bussen går fra Skibotn ca klokka 13.00.

Deltagere fra nord blir prioritert.

Svar om bekreftet plass/venteliste sendes etter påmeldingsfristen er utløpt.

Påmelding triminstruktørkurs

Deltaker 1

Deltaker 2

Ved å fylle ut og sende inn skjema gir jeg samtykke til at mine persondata kan sendes via denne sikre (krypterte) løsningen.