Hopp direkte til innhold

Jobb hos oss

LHL - Landsforeningen for hjerte- og lungesyke

Bli med på laget

På LHL-klinikkene og sykehusene er det ca. 550 ansatte og det er mange arbeidsplasser som skal fylles. Alt fra informasjon og veiledning til operasjon og rehabilitering. Her finnes følgende faggrupper; leger, sykepleier, sosionomer, fysioterapeuter, ernæringsfysiologer, psykologer, ergoterapeuter, helse- og treningsterapeuter, bioingeniører, farmasøyter, kokk, administrative funksjoner, teknisk personell, IKT, renholdere m.m

 

Møt de ansatte

Uansett hva du jobber med i LHL, fyller du en funksjon. For oss er hver eneste ansatt unik med sin særegne innsikt og kompetanse. Det er derfor viktig for oss at de ansatte trives på jobb, da vi ønsker å bevare kompetanse og motivasjon som hjelper oss med å bygge LHL.

Her kan du lese om våre ansatte som forteller om sitt spesifikke yrke og hvordan de fikk jobben. Eller klikk direkte på navnene i linkene nedenfor.

LHL

- en landsomfattende, medlemsbasert, ideell og helhetlig helseorganisasjon. LHL driver likemannstiltak, politisk påvirkningsarbeid, informasjonsvirksomhet, kurs, opplæring og det finnes et eget pasientombud.

LHL tilbyr spesialiserte helsetjenester innen forebygging, utredning, behandling og rehabilitering over hele landet. Vil du arbeide i en organisasjon der dine resurser er med og bidrar til en helhetlig løsning, der hver eneste ansatt spiller en viktig rolle? Er du opptatt av å arbeide med noe som har vesentlig betydning for samfunnet og ønsker du et arbeidsmiljø preget av tverrfaglighet og mangfold? 

Her finner du ledige stillinger og kan lese om hvordan det er å jobbe i LHL.

LHL-sykehuset Gardermoen og LHL-sykehuset VestfoldLHL-klinikkene i Bergen, Nærland, Røros, Skibotn, TrondheimSandvika nevrosenter, Forusakutten i Stavanger og Sandnes, Nimi og KAL-klinikken på Ullevål stadion.

Se LHL på LinkedIN