LHL

Hopp direkte til innhold

Fremtidens hjerterehabilitering

  • Sted: LHL-sykehuset Gardermoen
    2067 Jessheim
  • Fra: fredag 20.09.2019, kl. 09.00
  • Til: fredag 20.09.2019, kl. 16.00
  • Påmeldingsfrist: fredag 06.09.2019, kl. 23.00

Målet med seminaret

Med dette seminaret ønsker vi å sette fokus på de utfordringer og muligheter som vi står overfor når det gjelder å forme fremtidens hjerterehabilitering. Målet med seminaret er å gi både faglig påfyll og inspirasjon til å jobbe for bedre tilbud og oppfølging til hjertepasienter som er i en rehabiliteringsfase. 

Seminaret er i tillegg en viktig møteplass og samhandlingsarena for nettverksbygging og erfaringsutveksling innen hjerterehabiliteringsfeltet. 

Målgruppe

Tverrfaglig helsepersonell som jobber med hjerterehabilitering og oppfølging av hjertepasienter, både i kommune- og spesialisthelsetjeneste. Andre interesserte er også velkomne. 

Program 20. september:

Hovedtemaet for årets seminar er "Fremtidens hjerterehabilitering". For å belyse dette temaet, er seminarprogrammet delt inn i tre deler;

  1. Fremtidens hjertepasienter - hvem er det? 
  2. Sekundærforebygging til alle - hvorfor og hvordan? 
  3. "One size doesn't fit all - at all."

Mange spennende foredragsholdere har takket ja til å bidra ved seminaret. Se hele programmet her. Du kan også laste ned invitasjon med program (pdf)

For de som ønsker en mer grunnleggende innføring i hjerterehabilitering, anbefales basiskurs i hjerterehabilitering torsdag 19. september. 

Praktisk økt (parallellsesjon) torsdag 19. september:

På slutten av basiskurset 19. september, arrangerer vi en parallellsesjon der det er mulig å delta også for de som skal på seminaret fredag. Her kan man delta på enten arbeidsfysiologisk testing eller en praktisk treningsøkt.

Parallellsesjonen vil starte kl. 15.30. Det er ingen ekstra kursavgift for å delta på dette, men det krever påmelding via påmeldingsskjemaet til seminaret (begrenset antall plasser). Mer informasjon om parallellsesjonen i programmet for basiskurset

Nettverksmiddag torsdag 19. september:

Vi inviterer til nettverksmiddag for deltakere på basiskurs/seminar, torsdag 19. september kl. 18.30. Middagen skal være på Quality Airport Hotel Gardermoen, som ligger rett over veien for LHL-sykehuset. Her vil det bli anledning til å treffe kjente, bli kjent med nye, bygge nettverk og utveksle erfaringer. 

Det er påmelding til nettverksmiddagen sammen med påmelding til seminaret. 

Påmelding og kursavgift

Seminaravgift: Kr. 1100,- 
Parallellsejon - praktisk økt 19/9: Kr. 0,- 
Nettverksmiddag 19/9: Kr. 450,- 

Påmeldingsfrist: 06.09.2019

Meld deg på her 

Transport og overnatting

Vi anbefaler offentlig transport til LHL-sykehuset Gardermoen. Mer informasjon finner du her.

Hvis du kommer med bil er det avgiftsbelagt parkering utenfor sykehuset (kr. 150/dag).

Det er overnattingsmuligheter ved LHL-sykehuset. Kontakt Nina Laumann for booking, eller ring resepsjonen på tlf. 67 02 30 00.

Det er også overnattingsmuligheter ved Quality Airport Hotel Gardermoen, som ligger rett over veien for LHL-sykehuset.

Vil du også ha en grunnleggende innføring i hjerterehabilitering?

Torsdag 19. september arrangerer vi basiskuurs i hjerterehabiliteringseminar ved LHL-sykehuset. Påmelding sammen med seminaret. 

Les mer om basiskurset her

Spørsmål?

Ta kontakt med Ressurssenteret: 
E-post: hjerterehab@lhl.no
Tlf: 67 02 34 98